Fotoalbum

Her går det ud over solsortenes æbler!

Det kan godt være ...

at I siger ...

det er et fuglebad...

men jeg mener nu. ..

at det er ...

det allerbedste ..

HUNDEBADEKAR! ...

Men hvad er der ellers i denne min gårdhave?

Ak, ja. Det er godt med en lur. Men det skal helst være under den stol Gitte sidder i.

Er dette mon en urskov?

Faya sover i køkkenet, mens Gitte laver voksenmad.

Vi kom forbi Jyllinge kl. 10 i dag og havde et godt hundekødben i oksehud med til Luna, fordi hun har været så fantastisk en mor for Faya og lillesøster Gaia. Men hvem greb benet fra mor? Det gjorde Faya - og Luna gav hende lov til at gnave i det.

Efter at have ordnet formaila med Mette og talt om dette og hint, hvor vi fik en masse guldkorn (tusinde tak Mette for alt - du har været helt fantastisk), skulle det mindste menneskefamiliemedlem, Tilde, have en krammer, først af Gitte og bagefter af Anders.

Og så bevægede vi os ud i vores bil med Faya i favnen mens Mette, Luna og Tilde sagde farvel. Vi kørte blidt hjemad, uden for voldsomme accelerationer og opbremsninger, mens vi forsøgte at ramme så mange grønne bølger, som muligt. Vinduet var en smule åbent i passergersiden, hvor Gitte holdt Faya på skødet, så det kunne blive så behagelig en tur for Faya, som muligt. Faya klynkede en del. Men så var der også så mange spændende ting, som luftdysen fra airconditionen, og vand, som kunne drikkes af Gittes hånd. Men Faya følte nu, at det var hende, der løb, og ikke bilen, der kørte. Ih, hvor hun havde tungen ud af munden.

Men vi kom godt hjem og uden megen tøven sprang Faya ind ad hoveddøren og gik snusende rundt i de fleste værelser - dog undtagen soveværelset og kontoret. Vi gav Faya hendes nye vandskål med vand i, som hun pjaskede med og satte rumpen så fint i, så køkkengulvet sejlede. (Vi erfarede, at der ikke skulle så store mængder vand i ad gangen). Mens Gitte var ude at hente noget i bilen, var Faya lynhurtig og tissede på gulvet i stuen. Og hurtigt var hun ude i vores gårdhave, hvor hun badede i fuglebadet, gravede i bedet, rullede sig i krydderurter, bed i blade og fangede en humlebi fra et af vore to humlebibo, så humlebien kom helt til skade deraf og Gitte måtte til med en næstekærlig fod, så humlebien ikke skulle lide en langsom død.

Vi har hilst på vores nabo, vi har hilst på vores genbo og en af beboerne på gaden, som lige kom gående forbi på vejen. Så har vi indtaget stien rundt om vores og naboens hus (som er bygget sammen), Faya har skidt i forhaven og tisset både i forhave og gårdhave.

Så sov Faya i køkkenet mens Gitte lavede menneskemad. Vi gik ud i gårdhaven og spiste, og pludselig kom Faya løbende, så vi kunne give hende mad i hendes nye madskål, der står i køkkenet. Hun fik lidt mørksej sammen med sin fuldfoder. Fisken skulle dog spises først.

Faya har sovet nogle gange á 10-15 min. Det er ligesom om, at hun vil opleve så meget, som muligt. Men når hun sover, er hun så afslappet og hun sover helst under de stole, vi sidder i, eller under vores seng, når vi selv forsøger, at få nogle minutters afslapning.

Faya er en vidunderlig, nysgerrig og aktiv hvalp og der synes som om, at hun kan blive en god jagthund, da hun er fabelagtig til at angribe, fange og gribe fat i legetøj, og ryste det til døde.