En dag fyldt med udfordringer og sanseindtryk

Jeg er så dygtig!

Mine mennesker roste mig meget fordi jeg næsten sov igennem uden at at kommme til at lave fejtagelser på gulvet. Vi var ude kl. 02.00 og kl. 05.00 - meeget flot!

Om formiddagen fik vi besøg af en meget farlig hund der hedder Sofy, der er en meget flot sort labrador tæve. Hold da op hvor var hun voksen (bar fuldstændig over med Fayas forfærdelige hundemanerer, såsom ikke engang at vide hvordan ordentlige hunde siger goddag til hinanden). Jeg var lidt forskræmt, men efter et kvarter turde jeg godt gå væk fra mit gemmested bagved Anders, der sad på måtten.

Derefter var jeg fantastisk, jeg snusede hele tiden Sofy i måsen, og hun fandt sig i det, så jeg må have gjordt noget rigtigt. Sofy blev inviteret ind i mit hjem, og vi fik begge et svineøre. Jeg viodste jo ikke hvordan jeg skulle angribe det, så jeg måtte hele tiden følge med i hvordan Sofy gjorde, og så gøede hun ad mig. Uh, hvor var det fælt. Da hun havde spist færdig sprang jeg hen til det sted , hvor hun havde spist, det skulle jeg ikke have gjordt, hun snappede forsigtigt efter mig, og kort efter kopierede jeg alle hendes bevægelser, så nu er jeg en farlig voksen hund, sådan. (Sofy på den anden side kedede sig bravt, og glædede sig til at komme væk fra hvalpen og lege med hunde af en vis størrelse).

Da Sofy og Kim var gået, gik vi en lang tur. Hver dag udvider vi territoriet en lille smule. Men jeg vil stadig kun gøre toilette på den ryddede plads foran hoveddøren. Anders siger, at jeg først er en rigtig toller når jeg tør udenfor mit revir. Jeg blev båret ud at tisse resten af dagen. Jeg sov, åd svineøre og var fudstændig flad af indtryk.

Lidt senere fik vi besøg af tante Mette der kalder mig Qnud og Elisabeth. Jeg indviede mit nye badekar (et stort zinkkar) som jeg kan dyppe mig i, men desværre ikke svømme i. Der er ligesom nogen, der mener, at jeg er for lille til at få min egen sø i min gårdhave.
Første gang jeg tør gå væk fra min sikre dørmåtte, og møde Sofy.