Faya og hendes mor og far

Faya

Faya er født den 16. april 2009. Hendes Stambogsnavn er Amic.

Man kan se mere om hende ved et opslag på hundeweb under DK07920/2009

Faya's mor Luna

Nedenstående er Luna's families egen beskrivelse:
Luna er en super glad og tålmodig hund. Hun er stille og rolig indendøre, men elsker at være ude og igang med enten at grave, bade eller kaste bold. Luna er absolut en engel med vores børn og hun acceptere alt fra deres side, så vi har skullet være ekstra opmærksomme på at sætte grænserne for børnene og lære dem vigtigheden af at behandle dyr med respekt.

At være ude blandt andre hunde med Luna er en kæmpe lettelse iforhold til vores tidligere hund. Luna er utrolig blid og tålmodig og til tider faktisk mere end til hendes eget bedste, for hun er ikke særlig god til at sige fra overfor de andre, men hun elsker at lege og vil strække sig langt i en leg, bare for at holde den gående.

Hun er, som de fleste Tollere meget lærenem og det er til stor underholdning for hele familien. Selv børnene kan styre hende rundt på vores egen lille agilitybane i haven.

Luna kan ses på hundeweb under reg. nr. DK05003/2007.

Luna's stambogsnavn er Mouse Hunter's Amazing Grace.

Faya's far Bailey

Nedenstående er Bailey's mors egen beskrivelse:
Bailey er en meget glad hund, med et godt temperament. Han er meget ivrig og lærenem til jagt-træning og elsker boldleg og svømning. Bailey er ingen agilityhund, men elsker en udstillingsring.

Du slå ham op på hundeweb under DK14353/2004.


Bailey's stambogsnavn er Tricky Toller Helter Skelter.